Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΕΞΕΡΑΓΗ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.,..!!!

Εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων τοποθέτησαν πριν από λίγη ώρα οι γνωστοί παρακρατικοί εγκληματίες που λ...







Εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων τοποθέτησαν πριν από λίγη ώρα οι γνωστοί παρακρατικοί εγκληματίες που λυμαίνονται την περιοχή του Αμαρουσίου. Το αποτέλεσμα της βόμβας των θρασύδειλων της αριστεράς ήταν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.




Ευτυχώς η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε, αφού προφανής στόχος των αριστερών ήταν να υπάρχουν θύματα. Ενδεικτικό αυτού ότι ακριβώς δίπλα από την εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται βενζινάδικο, στο οποίο προφανώς ήθελαν να επεκταθεί η φωτιά.

Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι αριστεροί εγκληματίες έχουν πολλάκις επιτεθεί κατά της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με την τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών, με επιδρομές ροπαλοφόρων και άλλες παρόμοιες μεθοδεύσεις. Στην ίδια περιοχή, 30 παρακρατικοί είχαν επιτεθεί με σιδηρολοστούς και φονικά εργαλεία κατά του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή.

Σε μία από τις επιθέσεις αυτές κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για τα επεισόδιο ο γιος του υπουργού του Σύριζα, Σκουρλέτη, ο οποίος ακολούθως είχε δηλώσει «υπερήφανος» για την παρακρατική και βίαιη δράση του γιού του, αποδεικνύοντας ότι η μνημονιακή κοινοβουλευτική αριστερά συμφωνεί πλήρως με τους σκοπούς και τις μεθόδους της αριστερής τρομοκρατίας. xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.