Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ - ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

Ο άνδρας ισχυρίστηκε αρχικά ότι δεν θυμάται πώς χτύπησε το δίχρονο αγοράκι του... Συνελήφθη ο πατέρας το αγοριού, ηλικίας μόλις ετώ...






Ο άνδρας ισχυρίστηκε αρχικά ότι δεν θυμάται πώς χτύπησε το δίχρονο αγοράκι του...
Συνελήφθη ο πατέρας το αγοριού, ηλικίας μόλις ετών που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο της Λαμίας, με εκδορές και μώλωπες.

Το παιδί είναι χτυπημένο και στο νοσοκομείο πήγε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδευόμενο από τον πατέρα του, περίπου στις 5 το πρωί.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας είπε πως μετά τα μεσάνυχτα πήρε το παιδί για να πάνε μία βόλτα.


Ο 39χρονος πατέρας αρχικά ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τι έγινε και πως χτύπησε το παιδί. Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερωθηκε και ο Εισαγγελέας.

Η μητέρα πάντως πήγε στο νοσοκομείο αργότερα με το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ημίγυμνο, με υποθερμία και μώλωπες το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια από την Αθήνα, που ταξίδευε το βράδυ προς τη βόρεια Ελλάδα. Όταν έφτασαν στα Καμένα Βούρλα, επειδή η μητέρα είναι έγκυος και ένιωθε κουρασμένη, αποφάσισαν αν διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Γύρω στις 11:00΄το βράδυ η μητέρα έπεσε για ύπνο και ο πατέρας επειδή δεν νύσταζε πήρε το 2χρονο αγοράκι τους να πάει μια βόλτα. Ενώ η μητέρα όλες αυτές τις ώρες κοιμόταν, ο πατέρας βρέθηκε στις 3:30΄ τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων, δίπλα στη θάλασσα να ζητά βοήθεια, από περαστικούς να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν. Το παιδάκι έτρεμε, είχε υποθερμία, ενώ είχε εκδορές και μώλωπες.

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη από τις 11:00΄ που έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μεχρι τις 3:30΄ που εντοπίστηκε στην παραλία στην παραπάνω κατάσταση...

Τι υποστηρίζει ο πατέρας

Ο 39χρονος πατέρας αρχικά ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη. Όπως είπε στη συνέχεια επειδή δεν είχε ύπνο πήρε το παιδί και πήγαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο χωριό Καρυά, πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Επειδή το παιδί λερώθηκε και δεν είχε τρόπο να το αλλάξει του έβγαλε τα ρουχαλάκια του. Μετά προσπάθησε να πλύνει και για αυτό έτρεμε από το νερό που ήταν κρύο. Για τις εκδορές και τους μώλωπες είπε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε.

Οι γιατροί πως ήταν φυσικό ενημέρωσαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 39χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Η μητέρα όταν ενημερώθηκε τα ξημερώματα έτρεξε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ο 39χρονος σύζυγός της ποτέ δεν ήταν βίαιος με την ίδια και το παιδί.

Σήμερα μετά τις 7 ο συλληφθείς αναμένεται να περάσει το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Πηγή: tvstar, lamiareport, efthia

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.