Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ... ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

Στο Ντικιλί της Σμύρνης ο 58 ετών Γιαχγιά Τζενγκίζ Κιουτσούκ σκότωσε την πρώην σύζυγο του Ισίκ Ικίζογλου, χτυπώντας την με σφυρί στο κ...







Στο Ντικιλί της Σμύρνης ο 58 ετών Γιαχγιά Τζενγκίζ Κιουτσούκ σκότωσε την πρώην σύζυγο του Ισίκ Ικίζογλου, χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι.




Η Ισίκ Ικιζογλου και σύζυγος της που ήρθε από την Αττάλεια, συναντήθηκαν σε μια καφετέρια στο Ντικιλί. Λίγο αργότερα η Ικίζογλου έφυγε από εκεί και μετέβη στην αστυνομία όπου κατήγγειλε πως ο πρώην άντρας της την έδειρε. Της πήραν κατάθεση, ενώ στην ιατροδικαστική της έδωσαν αναφορά που έγραφε πως ¨δεν εντοπίστηκαν ίχνη χτυπήματος¨.

Την ώρα που η Ικίζογλου επέστρεφε στο σπίτι της, η αστυνομία αναζήτησε τον πρώην σύζυγο της αλλά δεν τον βρήκε. Ο Κιουτσούκ μετά το μεσημέρι πήγε στο σπίτι της Ικίζογλου. Εκεί την χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και αργότερα γύρω στις 16:00 ενημέρωσε την αστυνομία για τον φόνο.

Στα πλαίσια της έρευνας αποκαλύφθηκε πως παλιότερα είχε επιβληθεί στο Κιουτσουκ, ποινή να μην πλησιάζει το σπίτι της πρώην συζύγου του για τρεις μήνες.

Diken 17/5/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.