Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ... ΚΑΜΠΙΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -

Σε απόγνωση οι κάτοικοι, που δεν μπορούν να ανοίξουν ούτε ένα παράθυρο στα σπίτια τους... Αυτό που συμβαίνει φέτος με τις κάμπιες σ...





Σε απόγνωση οι κάτοικοι, που δεν μπορούν να ανοίξουν ούτε ένα παράθυρο στα σπίτια τους...

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τις κάμπιες στη Λαμία δεν έχει ξαναγίνει. Οι περιοχές που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά της πόλης έχουν γεμίσει από κάμπιες που μπαίνουν ακόμη και μέσα στα σπίτια. Οι κάμπιες "καταβροχθίζουν" φυτά και δέντρα και ότι άλλο πράσινο βρουν.






Στον οικισμό του Σανατορίου, της Ταράτσας και αλλού, η κατάσταση είναι ανυπόφορη και οι κάτοικοι ζητουν την παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών, για να μετριαστεί όσο είναι δυνατόν το πρόβλημα.

Τις φωτογραφίες τις έστειλε κάτοικος από την Ταράτσα Λαμίας, ο οποίος σημειώνει:

«Τραγική η κατάσταση με τις κάμπιες στην περιοχή Ταράτσα Λαμίας.Οι αρχές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Μόνο το κατέγραψαν για να ενεργήσουν του χρόνου προληπτικά. Να μας απαντήσουν όμως σε περίπτωση που μας πιάσει αλλεργικό σοκ απ αυτή την έξαρση , ποιος θα ενδιαφερθεί; Δεν τολμάμε να βγούμε στην αυλή μας. Ας μην αναφερθούμε σε δέντρα και φυτά. ..δεν υπάρχει τίποτα όρθιο».





lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.