Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ... ΤΡΕΝΟ ΠΕΡΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ

Η στιγμή που τρένο περνά πάνω από εγκλωβισμένα, στις ράγες του, σκυλάκια. Μια ιστορία που αποδεικνύει ότι και αυτά έχουν ισχυρούς δε...





Η στιγμή που τρένο περνά πάνω από εγκλωβισμένα, στις ράγες του, σκυλάκια. Μια ιστορία που αποδεικνύει ότι και αυτά έχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.
Η αδελφική αγάπη είναι δυνατή και εξαίρεση δεν αποτελεί η περίπτωση των σκύλων. Δεν υπάρχει μάλιστα καλύτερη απόδειξη από το παρακάτω βίντεο που αποδεικνύει το απίστευτο δέσιμο ανάμεσα σε αυτά τα δύο αδέρφια.

Άγνωστος καταγράφει ένα τρένο που περνά τις ράγες στις οποίες στέκονται δύο αδέρφια. Το ένα σκυλάκι είναι κολλημένο στις ράγες και δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί, ενώ το άλλο κάθεται δίπλα του για συμπαράσταση.





Ο αδερφός του δεν το αφήνει ούτε λεπτό από το πλευρό του και μάλιστα φροντίζει όποτε βρίσκει φαγητό να του προσφέρει μέρος από αυτό, προκειμένου να επιβιώσει μέχρι κάποιος να φέρει βοήθεια.

Η ιστοσελίδα Dodo προειδοποιεί ότι αυτός που έβγαζε βίντεο ήταν ένας από την ομάδα της που παρά τη θέλησή του να βοηθήσει, έπρεπε να δει πρώτα πώς αντιδρούν τα σκυλιά σε αυτόν και ύσετρα να τα προσεγγίσει σε αρμονικό κλίμα. Μια προσπάθεια που απαιτεί πολύ χρόνο αλλά που όμως στέφθηκε με επιτυχία.

Τελικά, τα δύο σκυλάκια σώθηκαν, χαίρουν άκρας υγείας και βρήκαν σπιτάκι που τους προσφέρει την ζεστάσια και την φροντίδα που τόσο πολύ είχαν ανάγκη...

Δείτε το βίντεο:

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.