Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΝΟΠΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»... ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ

«Ένοπλος μέσα στο σπίτι», έγραψε στο ένα από τα δύο sms που έστειλε στον φίλο του ο Ρίτσαρντ Φιλντ, αναισθησιολόγος που εργαζόταν ...








«Ένοπλος μέσα στο σπίτι», έγραψε στο ένα από τα δύο sms που έστειλε στον φίλο του ο Ρίτσαρντ Φιλντ, αναισθησιολόγος που εργαζόταν στο North Shore Pain Management.


Λίγο αργότερα, ο ίδιος και η αναισθησιολόγος αρραβωνιαστικιά του, Λίνα Μπολάνος δολοφονήθηκαν. Ο φίλος του ειδοποίησε την αστυνομία, που εισέβαλε στο διαμέρισμά τους και τους βρήκε νεκρούς, με τα χέρια δεμένα, ενώ ο δράστης τους είχε κόψει τον λαιμό.




Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, αφού πρώτα βρήκαν τα κλειδιά πεσμένα στο πάτωμα και όταν άνοιξαν την πόρτα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον 30χρονο Τεξέιρα, τον οποίο και ακινητοποίησαν πυροβολώντας τον στο χέρι και το πόδι. Στη συνέχεια, βρήκαν τον 49χρονο Φιλντ και την 36χρονη Μπολάνος νεκρούς μέσα στο διαμέρισμα, όπως αναφέρει η Boston Globe.
Ο δράστης που συνελήφθη από τους αστυνομικούς




Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται σε Ιατρικό Κέντρο της Βοστόνης. Κρατείται χωρίς εγγύηση για τους δύο φόνους, όμως ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Σύμφωνα με αξιωματούχο που μίλησε στην εφημερίδα, στον τοίχο του διαμερίσματος ο δράστης είχε γράψει ένα μήνυμα εκδίκησης. Ωστόσο, τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί. Η αστυνομία βρήκε επίσης μία μαύρη τσάντα στη σκηνή του εγκλήματος, η οποία περιείχε κοσμήματα, που οι αρχές εκτιμούν ότι ανήκαν στην Μπολάνος.






Οι δύο γιατροί ήταν αρραβωνιασμένοι




Ο Τεξέιρα είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, έχοντας εκτίσει ποινή κάθειρξης εννέα μηνών για ληστεία τράπεζας. Η επόμενη ακρόασή του έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιουνίου.

Τραγική λεπτομέρεια; Όπως αναφέρει το BBC, η αναισθησιολόγος είχε καλέσει το βράδυ της Παρασκευής το αφεντικό της για δείπνο στο σπίτι, ωστόσο ακύρωσε το ραντεβού γιατί ο αρραβωνιαστικός της δεν αισθανόταν καλά. Ο γιατρός που θα πήγαινε στο σπίτι τους για φαγητό ήταν ο πατέρας ενός νηπίου που δολοφονήθηκε από την νταντά του, πριν από δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.