Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΖΟΠΟΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ - ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί της - Οι πυροσβέστες επιχειρούν να προσεγγίσουν το σημείο στη δύσβατη περιοχή - Οι προσπά...





Δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί της - Οι πυροσβέστες επιχειρούν να προσεγγίσουν το σημείο στη δύσβατη περιοχή - Οι προσπάθειες ενισχύονται με άλλα δύο οχήματα της ΕΜΑΚ

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην περιοχή της Ζούρβας του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, καθώς μια γυναίκα που έκανε πεζοπορία, έπεσε σε γκρεμό!




Στο σημείο έχουν σπεύσει πέντε πυροσβέστες με ένα όχημα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων, ενώ έχει κληθεί και η ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο. Στο σημείο σπεύδουν άλλα δύο οχήματα με 9 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπόλοιπα μέλη της πεζοπορικής ομάδας ειδοποίησαν τις αρχές μόλις αντιλήφθησαν την πτώση της γυναίκας, η οποία έχει πέσει σε μεγάλο βάθος και δεν απαντά στις εκκλήσεις τους.

Το πρώτο κλιμάκιο της πυροσβεστικής επιχειρεί ήδη να προσεγγίσει τη γυναίκα, με την οποία δεν έχει καταστεί δυνατόν να υπάρξει επικοινωνία. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της.

Η περιοχή Ζουρβάς, στην οποία συνέβη το ατύχημα, είναι απόκρημνη και η προσέγγιση από τους άνδρες της Πυροσβεστικής είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.