Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΦΑΤΕ ΚΕΡΑΣΙΑ!!!

Αντί για ασπιρίνη, φάτε μερικά κεράσια! Ναι καλά ακούσατε…κεράσια, αντί για ασπιρίνη. Τα κεράσια είναι ένα φρούτο που εύκολα μπορ...





Αντί για ασπιρίνη, φάτε μερικά κεράσια!

Ναι καλά ακούσατε…κεράσια, αντί για ασπιρίνη.

Τα κεράσια είναι ένα φρούτο που εύκολα μπορούμε να βρούμε στις αγορές και να κερδίσουμε πολλά οφέλη για την υγεία μας.

Για αιώνες τα κεράσια θεωρούνταν πολύ νόστιμα και θεραπευτικά φρούτα. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί απο πάρα πολλές επιστημονικές μελέτες.





Τα κεράσια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, και η έρευνα έχει δείξει ότι έχουν ευνοϊκή επίδραση ενάντια στις καρδιακές παθήσεις, παθήσεις των οστών και την ανακούφιση του πόνου. Πέραν του ότι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα κεράσια είναι πλούσια και σε φλαβονοειδή.

Αυτό το μυρωδάτο φρούτο περιέχει μεγάλες ποσότητες ανθοκυανινών που μπορεί να μειώσει τον πόνο. 20 κεράσια δρουν καλύτερα από ό, τι μια ασπιρίνη. Λόγω τις μεγάλες ποσότητες μαγνησίου και ασβεστίου, τα κεράσια είναι καλά για τα οστά μας επειδή περιέχουν μεγάλο ποσοστό νερού και είναι χαμηλά σε θερμίδες, που κάνουν τα κεράσια εξαιρετικά για όσους θέλουν να μειώσουν το βάρος, καθώς περιέχουν Φυτικές ίνες, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, τα οποία είναι άφθονα και μπορούν να καθαρίσουν το αίμα και να σας δώσει ενέργεια.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τσάι, το οποίο θα διευκολύνει την έκκριση των ούρων και προβλήματα στα νεφρά.

Το Τσάι είναι απλό για να το φτιάξετε. Τι πρέπει να κάνετε;

Bάλτε μια χούφτα των βλαστών ένα λίτρο βραστό νερό και βράζετε το τσάι για περίπου δύο λεπτά.

Στη συνέχεια αφήστε το να παραμείνει σε ακινησία για 15 λεπτά, πριν να καταπονήσει το τσάι. Πίνετε μικρές γουλιές κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.