Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΓ@ΜΗΣΤΡΩΝΑ!

Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και αλκοόλ! Πρωταγωνιστές δύο νεαροί που έχουν αποφασίσει να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου (για...






Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και αλκοόλ! Πρωταγωνιστές δύο νεαροί που έχουν αποφασίσει να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου (για το κορμί τους και την …ψυχική τους ανάταση)! Πρόκειται για δύο αγόρια ηλικίας 23 και 24 ετών οι οποίοι σπουδάζουν εδώ και τρία χρόνια περίπου στην Πάτρα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην οδό Φαβιέρου, εκεί όπου τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα πραγματοποιούν όργια με πολλούς συμμετέχοντες.






Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι γείτονες των δύο θερμόαιμων αγοριών τους έχουν δει να κατεβαίνουν με τα μποξεράκια από το διαμέρισμα τους έτσι ώστε να αγοράσουν προφυλακτικά στο περίπτερο που βρίσκεται λίγα μέτρα μόνο μακριά από την πολυκατοικία τους.

Αυτήν την εβδομάδα οι φοιτητές διοργάνωσαν δύο φορές το ιδιαίτερο πάρτι τους. Μάλιστα όσο ο καιρός περνάει και τα πάρτι τους μαθαίνονται, η γυναικεία «πελατεία» αυξάνεται. Πάντως αν και τα πάρτι ξεκίνησαν με μοναδικά μέλη τους δύο συγκεκριμένους φοιτητές και τις ανά διαστήματα συντρόφους τους πλέον όταν διοργανώνουν «συναντήσεις» η συμμετοχή των ανδρών φθάνει στα πέντε με έξι άτομα ενώ σχεδόν διπλάσιος είναι ο αριθμός των γυναικών.
http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.