Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ - ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ: ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Τί δήλωσε στο e-Volos.gr o Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός Μπορεί οι κύριοι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ ΑΕΚ Με...




Τί δήλωσε στο e-Volos.gr o Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός

Μπορεί οι κύριοι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ ΑΕΚ Μελισσανίδης και ΠΑΟΚ Σαββίδης να γευμάτισαν μαζί στην Πορταριά Πηλίου, θέλοντας να περάσουν ένα συμβόλικο φίλαθλο μήνυμα ενόψει του τελικού Κυπέλλου, φαίνεται όμως ότι δεν κατέβαλαν και την πιο δυνατή τους προσπάθεια, αφού οπαδοί και των δύο ομάδων κατάφεραν να δημιουργήσαν πριν καν τη σέντρα μία κυριολεκτική ζούγκλα μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετατρέποντας σταδιακά την αθλητική γιορτή σε ακόμη ένα φιάσκο, όμοιο με αυτό των προηγούμενων ημερών της ΕΠΟ, με γονείς και παιδιά να κλαίνε κάτω από τα καπνογόνα και τα δακρυγόνα του ντουμανιασμένου βολιώτικου ουρανού.




Ενδεικτικό της όλης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, το κυριολεκτικό ΧΑΟΣ στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου από τραυματισμένους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αλλά και έναν αστυνομικό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληφοφορίες του e-Volos.gr, πρόκειται για 11 τραυματισμένους, έναν αστυνομικό και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμονοθώρακα από αιχμηρό αντικείμνο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

Καταπώς αποδείχθηκε λίγο πριν τη σέντρα, τελικά οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας είχαν απόλυτο δίκιο σχετικά με τις ενστάσεις που διατύπωσαν προς το αρχηγείο τις προηγούμενες ημέρες. Μόνη σωστή κίνηση εκτόνωσης της έντασης, η κοινή είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
.e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.