Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΙΓΑΣ...!!

Μετά το επεισόδιο εμ τον Δένδια μέσα στην αίθουσα και σύμφωνα με το προεδρείο της Βουλής: "Η κοινοβουλευτική ομάδα της ...

Η στιγμή του σοβαρού επεισοδίου με Κασιδιάρη και Δένδια στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ






Μετά το επεισόδιο εμ τον Δένδια μέσα στην αίθουσα και σύμφωνα με το προεδρείο της Βουλής:




"Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορεί να παραστεί στις συνεδριάσεις των Επιτροπών. Επίσης, ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Επιπλέον, αποκλείεται σύμφωνα με το αρ.81 από τις συνεδριάσεις της Βουλής, που συνεπάγεται αυτοδικαίως τη στέρηση του δικαιώματος του βουλευτή να μετέχει στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας του Τμήματος Διακοπής των Εργασιών της Βουλής και των Επιτροπών της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί ο αποκλεισμός. Αποφασίστηκε ακόμη, η περικοπή του 1/2 της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσής του".



ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ; ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!!! ΒΙΝΤΕΟ: «ΦΡΟΥΡΑ! ΦΡΟΥΡΑ! ΦΡΟΥΡΑ!» ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΔΕΝΔΙΑ - ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.