Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ... ΣΤΟ ΑΤ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΞΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΒΑΤΙΔΟΥ: ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΕΙ

Περίεργους θορύβους άκουσε ενώ ήταν μέσα στο διαμέρισμά της το βράδυ της Τρίτης το πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου, αρχικά στην κεντρική είσοδ...





Περίεργους θορύβους άκουσε ενώ ήταν μέσα στο διαμέρισμά της το βράδυ της Τρίτης το πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου, αρχικά στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας στην περιοχή της Βούλας και στη συνέχεια στην πόρτα του σπιτιού της.





Η κ. Βατίδου κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν έξω από το σπίτι της έναν άνδρα, ο οποίος όμως δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να φύγει στη θέα τους, φανερώνοντας ότι δεν σκόπευε να κάνει κάποια παράνομη πράξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso η κ. Βατίδου κατήγγειλε εκνευρισμένη ότι ο συγκεκριμένος άνδρας και φίλος της επιχειρηματίας είχε σκοπό να την κλέψει.

Ο 32χρονος έμεινε έκπληκτος, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της και είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν φίλοι με την κ. Βατίδου και ήθελε να συζητήσει μαζί της για θέματα που είχαν προκύψει μεταξύ τους.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στο Τμήμα και πέρασαν εκεί τη νύχτα και αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.