Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΥ Μ@Λ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ... ΔΥΟ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Δυο διαμερίσματα στην Πάτρα χρησιμοποιούσαν ως αποθήκες για τα χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και τις συσκευασίες καπνού που θα διακ...

Αφγανοί είχαν χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού






Δυο διαμερίσματα στην Πάτρα χρησιμοποιούσαν ως αποθήκες για τα χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και τις συσκευασίες καπνού που θα διακινούσαν, δυο Αφγανοί ηλικίας 28 και 37 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. τη στιγμή που φόρτωναν ένα μέρος τους σε δύο αυτοκίνητα.




Αρχικά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 180 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 603 συσκευασίες καπνού βάρους 30 κιλών και 150 γραμμαρίων. Όταν, όμως, εντόπισαν τα δύο διαμερίσματα- αποθήκες, βρήκαν μέσα άλλα 18.638 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 1.310 συσκευασίες λαθραίου καπνού συνολικού βάρους 65 κιλών και 500 γραμμαρίων!

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ κατασχέθηκαν τα αυτοκίνητα τους. Τα συνολικά 18.818 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι 1.913 συσκευασίες λαθραίου καπνού βάρους 95 κιλών και 650 γραμμαρίων παραδόθηκαν στο Τελωνείο Πατρών, το οποίο υπολόγισε τη συνολική αξία των διαφυγόντων δασμών και φόρων σε 85.991,82 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.