Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ...!!! ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ...!!

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ στις 10 Μαΐου συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό στην Αεροπορική Βάση του Ιncirlik στην Τουρκία, με πρωτ...







Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ στις 10 Μαΐου συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό στην Αεροπορική Βάση του Ιncirlik στην Τουρκία, με πρωταγωνιστή Τούρκο Συνταγματάρχη.




Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια τελετής με σκοπό την απονομή διακρίσεων σε στελέχη της βάσης, ο Τούρκος Συνταγματάρχης Orkun Özeller την ώρα της απονομής του μεταλλίου: «Αυτοί που μου απονέμουν το μετάλλιο συνεργάζονται με το ΥPG και το PKK. Οι κανόνες ηθικής μου δεν μου επιτρέπουν να το δεχτώ». Στη συνέχεια ο «ήρωας» όπως τον παρουσιάζουν τα Τ/ΜΜΕ αξιωματικός αποχώρησε από την τελετή.

Λαμβάνοντας υπόψη τον βαθμό του θα μπορούσαμε να προβλέψουμε την συνέχεια της καριέρας του. Ίσως και Αρχηγός των τουρκικών ΕΔ. Βέβαια ο Τούρκος αξιωματικός εισέπραξε κανονικά την αποζημίωση του ΝΑΤΟ, στο ταμείο του οποίου συνεισφέρουν στο μεγαλύτερο ποσοστό οι ΗΠΑ. militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.