Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ... ΣΚ@Τ@ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ...!!! ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ...!!!

Το χάος και η βία δεν έχουν τέλος στη Βενεζουέλα, όπου ακόμη δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σε νέες ...







Το χάος και η βία δεν έχουν τέλος στη Βενεζουέλα, όπου ακόμη δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σε νέες βίαιες διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο. Και αυτή τη φορά, οι διαδηλώσεις ήταν… "βρώμικες", με τους διαδηλωτές να επιστρατεύουν το νέο τους "όπλο": τις βόμβες από σκατά!




Μάλιστα, αντί για κοκτέιλ μολότοφ, οι Βενεζουελάνοι διαδηλωτές εκτοξεύουν πια κατά της αστυνομίας και βόμβες γεμάτες περιττώματα! Πρόκειται για γυάλινα μπουκάλια, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τις μολότοφ, αλλά είναι γεμάτα όχι με εύφλεκτο υγρό αλλά με περιττώματα, ανθρώπινα και ζώων, τα οποία πετούν στους αστυνομικούς κατά τις συγκρούσεις στους δρόμους των πόλεων της Βενεζουέλας.

Στην πορεία των… "περιττωμάτων", όπως ονομάστηκε αυτή της Τετάρτης, το σύνθημα που ακουγόταν συνεχώς ήταν "έχουν δακρυγόνα, έχουμε σκατά". Οι διαδηλωτές μαζεύουν τα περιττώματα των παιδιών τους ή τον κατοικιδίων τους και στο Whatsapp έχουν ανεβάσει και οδηγίες για το πως μπορεί κάποιος να φτιάξει τις συγκεκριμένες βόμβες.

Τα Poopootov cocktails έγινα όπλο στα χέρια των νεαρών διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της πορείας των περιττωμάτων στο Καράκας την Τετάρτη. Όχι πως δεν χρησιμοποιήθηκαν και… κανονικές μολότοφ. Η αστυνομία, από την άλλη, δεν… άλλαξε το οπλοστάσιό της: δακρυγόνα και κανόνια νερού.


Η κυβέρνηση Μαδούρο έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την αντιπολίτευση πως παραβιάζει διεθνείς συνθήκες για βιολογικά και χημικά όπλα με το να επιτρέπει στους υποστηρικτές τους να πετούν σκατά στους αστυνομικούς!




Κατά τη διάρκεια των νέων συγκρούσεων ακόμη δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους: ο 27χρονος Μιγκέλ Καστίγιο σκοτώθηκε όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες, ενώ στην πόλη Μερίδα στις Άνδεις, ο 32χρονος οδηγός ταξί Άντερσον Ντουγκάρτε τραυματίστηκε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 32χρονος οδηγός ταξί δολοφονήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή που συνδέεται με το συνασπισμό Δημοκρατική Ενότητα της αντιπολίτευσης, υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών της Βενεζουέλας Νέστορ Ρεβερόλ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση. Σύμφωνα με τον ίδιο, και ο Καστίγιο δέχτηκε πυροβολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.