Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΡΙΣΑ: ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!..

(φωτο αρχείου) Ενόψει της υπογραφής σύμβασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ...





(φωτο αρχείου)

Ενόψει της υπογραφής σύμβασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR), για την εγκατάσταση προσφύγων σε διαμερίσματα της πόλης, καλούνται όσοι έχουν διαμερίσματα προς ενοικίαση και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.





Στην αίτηση θα αναφέρονται, η διεύθυνση, το εμβαδόν και ο αριθμός δωματίων του διαμερίσματος. Τα διαμερίσματα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς ανάγκη τεχνικών παρεμβάσεων.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από τη Τετάρτη 24/5/2017 μέχρι και Παρασκευή 2/6/2017 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Λ, Λευκίππου και Γαριτσίου στην περιοχή Αβέρωφ (Ροδοπούλειο, 1ος όροφος), καθημερινά από 09:00 έως 14:00.

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις αποτελούν μόνο αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος και η αξιολόγηση των διαμερισμάτων καθώς και ο καθορισμός του τιμήματος του ενοικίου θα γίνει από ειδική επιτροπή με αντικειμενικά κριτήρια μετά από την υπογραφή της σύμβασης με την Ύπατη Αρμοστεία.
larissanet

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.