Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ. ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ» ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ

Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής γνωστός επιχειρηματίας στα Ναυτιλιακά...




Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής γνωστός επιχειρηματίας στα Ναυτιλιακά, όταν αναγνώρισε στο ειδικό δωμάτιο αναγνώρισης τον 34χρονο Αλβανό που πριν από 3 μήνες είχε πυροβολήσει τον ίδιο και είχε χτυπήσει την κοπέλα του στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, με κίνητρο την ληστεία.
Ο 29χρονος επιχειρηματίας, τη νύχτα της 11 Φεβρουαρίου είχε πάει με την 26χρονη φίλη του βόλτα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, με το πολυτελές Μερσέντες του. Ξαφνικά και ενώ το ζευγαράκι απολάμβανε την ρομαντική βόλτα, εμφανίστηκαν στην πόρτα του συνοδηγού δυο κουκουλοφόροι, ο ένας κρατώντας στα χέρια του ένα πιστόλι και αμέσως άνοιξαν την πόρτα, με αποτέλεσμα η έντρομη κοπέλα να βάλει τις φωνές.

Αμέσως οι δυο κακοποιοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το ζευγάρι πλην όμως δεν υπολόγισαν την σωματική διάπλαση και δύναμη του 29χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε, πάλεψε μαζί τους και μάλιστα κατάφερε να αφαιρέσει την κουκούλα από τον έναν κακοποιό, την στιγμή που ο συνεργός του τον πυροβολούσε στο πόδι.





Οι αστυνομικοί με βάση τις περιγραφές που τους έδωσε ο νεαρός επιχειρηματίας, κατάφεραν να κλείσουν τον κύκλο των υπόπτων και τελικά να καταλήξουν σε πέντε συγκεκριμένα σεσημασμένα άτομα, των οποίων τις φωτογραφίες υπέδειξαν στον τραυματία εκείνη την εποχή 29χρονο, όπου ευθαρσώς αναγνώρισε σε μια από αυτές των άνθρωπο που είχε καταφέρει να του βγάλει την κουκούλα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, έπειτα από συντονισμένες έρευνες που πραγματοποίησαν κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην περιοχή του Γκύζη το δράστη της αιματηρής ληστείας, ο οποίος μάλιστα αντιστάθηκε και προσπάθησε να τους χτυπήσει.

Όταν πια τον αναγνώρισε και δια ζώσης ο 29χρονος επιχειρηματίας, παρακαλούσε τους Αστυνομικούς να τον αφήσουν για λίγο μόνο του με τον Αλβανό κακοποιό, κάτι βεβαίως που δεν δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα τους έλεγε: “Σας παρακαλώ, βάλτε με μια ώρα μαζί του στο κρατητήριο, κάντε μου σας παρακαλώ αυτή τη χάρη”.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.