Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Χάος στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης - Πού εντοπίζονται προβλήματα – Πού θα εκ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΟΧΗ ΑΘΗΝΑ






Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Χάος στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης - Πού εντοπίζονται προβλήματα – Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες – Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ – Για νέο κύμα κακοκαιρίας την Κυριακή, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου.




Καιρός να «οπλιστείτε» με υπομονή! Κυκλοφοριακό «έμφαγμα» παρατηρείται από το πρωί Πέμπτης (18/05/2017) στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σαρώνουν από τα ξημερώματα την πρωτεύουσα.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίστηκαν και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (από την Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη). Σχεδόν ακινητοποιημένα ήταν το πρωί τα οχήματα στη Λ. Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας (από Μαρούσι έως Αμπελόκηπους), στην άνοδο της Λ. Συγγρού και στη Λ. Ποσειδώνος.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» παρατηρείται από το πρωί μέχρι αυτή την ώρα στους περισσότερους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας.

Καλό είναι πριν ξεκινήσετε με το αυτοκίνητο να πάτε στις δουλειές σας να ενημερωθείτε πρώτα για την κίνηση στους δρόμους από την Αστυνομία.

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Στην Αττική νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.




Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα με τοπικές βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Στα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά το απόγευμα και βαθμιαία αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 ως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Άστατος ο καιρός και κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα και από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα δυτικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι στα νότια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Παρασκευή (19/05) στα νοτιοανατολικά άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.