Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ... ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΟΤΑΚΗ

Άφαντοι παραμένουν εδώ και αρκετές ημέρες η 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη και ο 39χρονος αρχιφύλακας Αντώνης Δημοτάκης, τα ίχνη των ο...






Άφαντοι παραμένουν εδώ και αρκετές ημέρες η 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη και ο 39χρονος αρχιφύλακας Αντώνης Δημοτάκης, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από την Τρίτη 25 Απριλίου.
Οι οικογένειες τους, φίλοι και γνωστοί τους αναζητούν εναγωνίως, καθώς οι ημέρες περνούν και δεν έχουν κάποιο στοιχείο, που θα τους οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, για το πού βρίσκονται οι δικοί τους άνθρωποι.
Όσες μαρτυρίες ανθρώπων υπήρξαν όλες αυτές τις ημέρες έχουν πέσει στο κενό, με την αγωνία των οικογενειών τους καθημερινά να μεγαλώνει.
Αντώνης Δημοτάκης




Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη έχουν χαθεί από το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.
Το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του κατά τη επίσκεψη του στο σπίτι του στην Καισαριανή, όπου ο 38χρονος έμενε μόνος του.
Την επόμενη μέρα, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην υπηρεσία του, στην Άμεση Δράση.
Από τότε όλοι άρχισαν να τον αναζητούν.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, σημειώνεται ότι ο Αντώνης φεύγοντας από το σπίτι του δεν πήρε μαζί του κινητό τηλέφωνο, κλειδιά, ταυτότητα και πορτοφόλι.
Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού, όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα.
Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών, αλλά χωρίς να προκύψει το παραμικρό στοιχείο.
Αγωνία και για την Ιωάννα Χατζημανωλάκη
Ώρες αγωνίας ζει και η οικογένεια της 29χρονης Ιωάννας Χατζημανωλάκη, μητέρας τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου.
Η 29χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με τα συγγενικά της πρόσωπα να ελπίζουν ότι σύντομα θα είναι και πάλι κοντά τους.
Την εξαφάνιση της αντιλήφθηκε ο σύζυγος της, όταν ξύπνησε και δεν την βρήκε.
Ο ίδιος την έψαξε αμέσως στους γύρω δρόμους.
Στο σπίτι βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο της Ιωάννας, αλλά και το ηλεκτρονικό τσιγάρο της, ενώ όπως διαπίστωσε ο σύζυγος της, δεν έχει πάρει μαζί της χρήματα, ταυτότητα και τα κλειδιά του σπιτιού.
Το ύψος της Ιωάννας, που κατάγεται από την Κρήτη είναι 1.60, είναι πολύ αδύνατη και όταν χάθηκε, φορούσε λαδί ζακέτα με μαύρα λουλούδια, σκούρο τζιν παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Επίσης φοράει δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.