Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕ Η ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑΙΟΥΣ! ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΝΕΑΡΟ ΑΛΒΑΝΟ... ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ!

Ποιος πιάστηκε στα πράσα γνωστός επιχειρηματίας της Πάργας με νεαρό Αλβανό; Απίστευτο σκάνδαλο στην Πάργα. Γυναίκα γνωστού επιχειρημα...






Ποιος πιάστηκε στα πράσα γνωστός επιχειρηματίας της Πάργας με νεαρό Αλβανό;

Απίστευτο σκάνδαλο στην Πάργα. Γυναίκα γνωστού επιχειρηματία τον παράτησε γιατί τον έπιασε με… άντρα!

ο επιχειρηματίας πιάστηκε στα πράσα στην Πρέβεζα με νεαρό Άνδρα αλβανικής καταγωγής.




Δεν το πιστεύουν οι κάτοικοι της περιοχής, ότι γνωστός επιχειρηματίας από την περιοχή του Δήμου Πάργας, πιάστηκε στα πράσα από την γυναίκα του σε πικάντικες περιπτύξεις, με νεαρό Άνδρα αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο Fanaripress.gr που επικαλείται πηγές από συγγενικό πρόσωπο, το σκηνικό διαδραματίστηκε σε γκαρσονιέρα που είχε νοικιάσει ο επιχειρηματίας στην Πόλη της Πρέβεζας.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η γυναίκα του γνωστού επιχειρηματία είχε μια κλήση από άγνωστο οποίος της έδωσε την διεύθυνση της γκαρσονιέρας και την παρότρυνε να πάει συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Μάλιστα η γυναίκα όταν εμφανίστηκε πάτησε το κουδούνι ενός γείτονα της πολυκατοικίας με την δικαιολογία ότι την έστειλε ο άντρας της να καθαρίσει αλλά ξέχασε τα κλειδιά.

Όταν βρέθηκε στην πόρτα της γκαρσονιέρας και χτύπησε το κουδούνι εμφανίστηκε ο άντρας της γυμνός και στο βάθος βρισκόταν ο νεαρός ημίγυμνος Αλβανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.