Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠ@ΥΡΔΕΛΑΚΙ Η ΕΡΤ... Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Η διοίκηση της ΕΡΤ ερευνά την πρώτη καταγγελία, ωστόσο στο παρασκήνιο εκτυλίσσεται προσπάθεια συγκάλυψης, με επιλεκτική κλήση μαρτύρ...






Η διοίκηση της ΕΡΤ ερευνά την πρώτη καταγγελία, ωστόσο στο παρασκήνιο εκτυλίσσεται προσπάθεια συγκάλυψης, με επιλεκτική κλήση μαρτύρων

Με αμείωτο ενδιαφέρον εξακολουθούν να παρακολουθούν τα στελέχη και ο μικρόκοσμος της ΕΡΤ τις εξελίξεις και τα «απόνερα», ένα μήνα μετά από τις αποκαλύψεις, από την εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ», των καταγγελιών περί σεξουαλικής παρενόχλησης γυναίκας ρεπόρτερ από προϊστάμενό της.





Με την σχετική εσωτερική διαδικασία να εξελίσσεται αύριο το πρωί, η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης επιδιώκει να ανοίξει την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της ρεπόρτερ Α.Μ. από τον προϊστάμενό της, διευθυντή Φ.Π.

Μετά τις αποκαλύψεις, η διοίκηση της ΕΡΤ κάλεσε τις δύο πλευρές σε εξέταση, αν και πληροφορίες μιλούν για προσπάθεια συγκάλυψης, που ακόμα και σήμερα εξελίσσεται από συγκεκριμένη κατεύθυνση εντός του Ραδιομεγάρου, καθώς έχει υπάρξει επιλεκτική κλήση μαρτύρων, με στόχο να κλείσει άρον-άρον μια δυσάρεστη υπόθεση.

Την στιγμή όμως που η πρόσφατη καταγγελία βρίσκεται υπό έλεγχο, έστω και υπό αυτές τις περίεργες συνθήκες, πηγές αναφέρουν πως, εκτός του συγκεκριμένου περιστατικού που καταγγέλθηκε από την φερόμενη ως παθούσα, έχει υπάρξει και άλλο αντίστοιχο περιστατικό με έτερη δημοσιογράφο, που παρενοχλήθηκε προ λίγων μηνών ακριβώς από το ίδιο πρόσωπο.

Πρόκειται για υπόθεση που είναι γνωστή στο νυν επίσης διευθυντικό στέλεχος Π. Τσ. αλλά και σε τρίτο πρόσωπο, που έχει γνώση των σχετικών παρενοχλήσεων σε νεαρή ηλικιακά ρεπόρτερ.

Όλα δείχνουν πως η κατάσταση στο Ραδιομέγαρο έχει πλέον ξεφύγει και πως οι ανατροπές είναι μεγάλες, ενώ πληροφορίες αναφέρονται σε πιέσεις που από μερίδα συνδικαλιστών ασκήθηκαν σε μάρτυρες για να μην πάνε να καταθέσουν, αλλά και σε αποκλεισμούς κομβικών προσώπων, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.