Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕ!!! ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΟΥ... - ΦΩΤΟ -

Κάτω από την γέφυρα στην περιοχή του Γιόφυρο έχει στήσει το νοικοκυριό του ένας συμπολίτης μας στον οποίο η μοίρα έπαιξε σκληρό παι...







Κάτω από την γέφυρα στην περιοχή του Γιόφυρο έχει στήσει το νοικοκυριό του ένας συμπολίτης μας στον οποίο η μοίρα έπαιξε σκληρό παιχνίδι. Δυο - τρεις χαρτόκουτες, λίγα σκεύη μαγειρικής και νάιλον σακούλες, συνθέτουν το σπιτικό του και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.






Οι πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει γίνει το σπίτι του εδώ και αρκετό καιρό και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι για πολύ ακόμα.

Ποιος ξέρει τι πήγε στραβά στη ζωή του και κατέληξε να ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες...


Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να εξακολουθούν άνθρωποι να μένουν στους δρόμους εν έτει 2017, κάτι δεν κάνουμε καλά ως άνθρωποι και ως κοινωνία...

Το ekriti.gr επικοινώνησε με την αρμόδια αντιδήμαρχο Μαρία Καναβάκη η οποία ανέφερε ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου δεν έχει σχετική ενημέρωση για τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά τώρα που ενημερώθηκε από το ekriti, θα κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να γίνει η απαραίτητη προσέγγιση έτσι ώστε το άτομο αυτό να μεταφερθεί στο Κέντρο Αστέγων, αν και εφόσον το επιθυμεί.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας ακολουθούν στο Κέντρο Αστέγων αλλά υπάρχουν και εκείνοι που δεν επιθυμούν να έρθουν, συμπληρώνει η κ. Καναβάκη.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης  ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.