Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ...!! ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΝΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ...!!!

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του μακελάρη του Μάντσεστερ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς έχουν συλλη...







Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του μακελάρη του Μάντσεστερ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς έχουν συλληφθεί τα αδέρφια του 23χρονου Σαλμάν Αμπεντί, αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος είναι υψηλόβαθμος αξιωματούχος σε νευραλγικό πόστο ασφαλείας στην Τρίπολη της Λιβύης.

Ο μικρότερος αδελφός του βομβιστή αυτοκτονίας, ο Χασέμ Αμπέντι συνελήφθη την Τρίτη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, γνωστή ως Rada.




Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press οι Λιβυκές αρχές ασφαλείας θεωρούν ότι ο Χασέμ γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου επίθεσης που είχε καταστρώσει ο αδερφός του στο Μάντσεστερ και μάλιστα και ο ίδιος σκόπευε να πραγματοποιήσει μια επίθεση στην Τρίπολη, πρωτεύουσα της Λιβύης.

Ο Χασέμ Αμπάντι έφτασε στη Λιβύη στις 16 του περασμένου Απριλίου από τη Βρετανία.

Επίσης την Τρίτη είχε συλληφθεί στη Βρετανία και ο μεγαλύτερος αδερφός του βομβιστή, Ισμαΐλ Αμπεντί.
Αξιωματούχος της Λιβυκής κυβέρνησης ο πατέρας του τρομοκράτη

Το απόγευμα της τετάρτης συνελήφθη επίσης στην Τρίπολη ο πατέρας του τρομοκράτη, Ραμαντάν.

Το 1993 ο Ραμαντάν είχε διαφύγει από την Λιβύη, ζητώντας πολιτικό άσυλο στη Βρετανία καθώς τον κυνηγούσαν οι μυστικές υπηρεσίες του δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι.Εως σήμερα, ο πατέρας του τρομοκράτη ήταν διοικητής των Κεντρικών Υπηρεσιών Ασφαλείας της Λιβύης στην πρωτεύουσα Τρίπολη.

Πριν συλληφθεί, ο πατέρας του βομβιστή είχε δηλώσει στο πρακτορείο Reuters ότι ο γιος του είχε επισκεφτεί τη Λιβύη πριν από περίπου ενάμιση μήνα και καταδίκασε την τρομοκρατική ενέργεια λέγοντας “Δεν πιστεύουμε στις δολοφονίες αθώων ανθρώπων. Δεν μας εκφράζουν.” tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.