Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΣΟΚ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ -

Η νέα αναβολή της δίκης για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου προκάλεσε αντιδράσεις από την οικογένεια του - Συγγενής ...






Η νέα αναβολή της δίκης για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου προκάλεσε αντιδράσεις από την οικογένεια του
- Συγγενής του έκανε δηλώσεις καταγγέλλοντας πως το πτώμα του νεαρού δεν έχει βρεθεί ακόμα γιατί "έχουμε μπλέξει με λαμόγια"
- Τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα!
- Αφού φίλησε τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου άρχισε να απομακρύνεται από το Εφετείο!
- Δείτε τη στιγμή των πυροβολισμών μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών και τη σύλληψη



Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (12.05.2017) έξω από το Εφετειο της Αθήνας μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Συγγενής της οικογένειας του θύματος την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα λέγοντας ότι δεν μπορούν να βρουν το πτώμα του παιδιού "γιατι έχουμε μπλέξει με λαμόγια" έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.



Όπως φαίνεται στο video ντοκουμέντο του ANT1 και όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Φαίη Χρυσοχόου που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό, ο άνδρας είχε το όπλο στο τσέπη του και όταν τελείωσε την κουβέντα του, το έβγαλε, το σήκωσε πάνω από τα κεφάλια δημοσιογράφων και τεχνικών και πυροβόλησε τρεις φορές! Επιχείρησε να πυροβολήσει ξανά, αλλά του είχαν τελειώσει οι σφαίρες!



Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, πέρα από το γεγονός πως κατάφερε να μπει στο Εφετείο με όπλο στην τσέπη χωρίς να τον καταλάβει κανείς, είναι πως μετά τους πυροβολισμούς δεν έτρεξε να φύγει, αλλά πρώτα αγκάλιασε και φίλησε μια γυναίκα που ήταν δίπλα του και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 είναι η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου και μετά κατέβηκε τα σκαλιά!

Και ενώ η αστυνομία δεν είχε καταλάβει καλά καλά τι είχε συμβεί και χρειάστηκε να ενημερώσουν οι δημοσιογράφοι, ο άνδρας είχε αρχίσει να απομακρύνεται από το Εφετείο! Τότε μόνο αστυνομικοί με πολιτικά τον ακολούθησαν. Στο video φαίνεται να τον ρίχνουν στο έδαφος και να τον συλλαμβάνουν, ενώ συλλαμβάνεται και ένας δεύτερος άνδρας.



Δείτε τη στιγμή των πυροβολισμών



http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.