Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΤΡΙΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ - ΣΤΟΝ ΚΟΡΝΟ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Κόρνος, Μαζωτό και Κίτι Στον Κόρνο επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα κι ένα αεροσκάφος, όπου σε ορεινό σημείο κατακαίγεται άγρια βλά...




Κόρνος, Μαζωτό και Κίτι

Στον Κόρνο επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα κι ένα αεροσκάφος, όπου σε ορεινό σημείο κατακαίγεται άγρια βλάστηση, μεταξύ των οποίων και πεύκα και παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά εκτείνεται σε 1 εκτάριο, εκφράζονται φόβοι για επέκτασή της, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή πνέουν σχετικώς ισχυροί άνεμοι.

Δείτε ρεπορτάζ του ΡΙΚ:


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά στον Μαζωτό ξέσπασε γύρω στις 13:02 και καίγονται τρία εκτάρια με σπαρτά, πάλες και ελαιόδεντρα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρίσκονται στη περιοχή δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα όχημα του Ταμείου Θήρας, πέντε γεωργικοί ελκυστήρες και δύο εκσκαφείς.

Η δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 13:10 και μαίνεται στην περιοχή Κόρνου, όπου καίγεται ένα εκτάριο με πεύκα, ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν οκτώ οχήματα του Τμήματος Δασών, δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.