Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ...!!! ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΤΑΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ... ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Μια νεαρή γυναίκα δέχεται τα άγρια απανωτά χτυπήματα από ομάδα εξαγριωμένων γυναικών οι οποίες την ξυλοκοπούν αλύπητα, ενώ την γδύνουν μ...





Μια νεαρή γυναίκα δέχεται τα άγρια απανωτά χτυπήματα από ομάδα εξαγριωμένων γυναικών οι οποίες την ξυλοκοπούν αλύπητα, ενώ την γδύνουν μέσα στην μέση του δρόμου!




Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ, η άτυχη δέχεται επίθεσή από μια απατημένη σύζυγο και τις φίλες της αφού κατηγορείται ότι πλάγιασε και συνήψε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα.

Το εξαγριωμένο λεφούσι των γυναικών μάλιστα απαθανατίζει το περιστατικό μέσω κάμερας smart phone, με το θύμα ανυπεράσπιστο να έχει αφεθεί στα χτυπήματα και την διαπόμπευσή της, καθώς την ξεγυμνώνουν.

Η επίθεση αναχαιτίστηκε, προσωρινά, όταν περιαστικός άνδρας παρενέβη προσπαθώντας να σταματήσει τις εξοργισμένες γυναίκες. Παραταύτα αυτές, μαινόμενες συνέχισαν το έργο τους. Εν συνεχεία, η νεαρή σε κατάσταση σοκ βρίσκεται στο έδαφος από τα πολλαπλά χτυπήματα που έχει δεχθεί.

usay

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.