Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ...!!! ΤΩΡΑ: ΣΥΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05.05.2017), λίγο πριν τις 18:00, στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκ...






Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05.05.2017), λίγο πριν τις 18:00, στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι, στο σπίτι που έμενε και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας ελαφρά παιδάκια. Το περιστατικό σημειώθηκε στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής, και συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 108.
Ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο ενώ έξω στο δρόμο φαίνεται πως υπήρχαν και παιδιά, τα οποία έκαναν φασαρία. Κάποιος από τους κάτοικους κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο ενώ από την απίστευτη επίθεση τραυματίστηκαν κάποια από τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.




Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό.

Ο "πιστολέρο" οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρα του ηταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Ο "πιστολέρο",σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε φαντάρος Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.