Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ... «Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ» ΛΕΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

Η αναπαράσταση της άλωσης της Πόλης έγινε το βράδυ της Κυριακής 28 Μαΐου 2017 σε ειδική πλατφόρμα που στήθηκε στον Κεράτιο Κόλπο, μ...







Η αναπαράσταση της άλωσης της Πόλης έγινε το βράδυ της Κυριακής 28 Μαΐου 2017 σε ειδική πλατφόρμα που στήθηκε στον Κεράτιο Κόλπο, με πολλά πυροτεχνήματα και ζητωκραυγές από το πλήθος. «Σαν τα μάτια μας θα συνεχίσουμε να προσέχουμε τις παρακαταθήκες που μας άφησε ο Πορθητής», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την 564η επέτειο της άλωσης της Πόλης σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.




«Η άλωση της Κωνσταντινούπολης, η οποία αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές περιόδους της παγκόσμιας ιστορίας, λόγω των κοινωνικών, πολιτιστικών και πολιτικών της επιδράσεων, είναι μια νίκη- παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα», υποστήριξε ο Ερντογάν, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη: «Δίνουμε αγώνα ώστε να υπηρετούμε αυτή την ένδοξη πόλη με την ίδια πίστη, αποφασιστικότητα και θέληση, που άνοιξε πριν από 564 χρόνια τις πόρτες της Κωνσταντιντούπολης, αλλά και να προστατεύουμε συνεχώς τις παρακαταθήκες της άλωσης». Ο Ερντογάν χαρακτήρισε μάλιστα την Κωνσταντινούπολη “βιτρίνα της Τουρκίας”.

Δείτε και το εξοργιστικό βίντεο από την φιέστα των μογγόλων για την άλωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.