Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΝΤΡΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΝΤΙΜΠΛ... ΑΥΤΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΪΜΣ..

Η εφημερίδα Τάιμς που είναι από τις πιο γνωστές εφημερίδες της Βρετανίας, έγραψε πως με βάση τα πρωτόκολλο δημιουργίας στην Συρία ¨περ...







Η εφημερίδα Τάιμς που είναι από τις πιο γνωστές εφημερίδες της Βρετανίας, έγραψε πως με βάση τα πρωτόκολλο δημιουργίας στην Συρία ¨περιοχών ανακωχής¨ που υπογράφηκε από Ρωσία, Τουρκία και Ιράν, η χώρα θα διαιρεθεί στα τέσσερα και η Τουρκία θα καταλάβει την Ιντλίμπ.




Για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου στην Συρία, υπογράφηκε ένα πρωτόκολλο σχετικά με την δημιουργία ¨περιοχών ανακωχής¨.

Σύμφωνα με το BBC-τουρκικά, οι Τάιμς έγραψαν πως με τις ασφαλείς περιοχές που θα συστήσουν οι Ερντογαν και Πούτιν, θα διαιρέσουν την Συρία: ¨Οι Ερντογάν και Πούτιν με τις ασφαλείς περιοχές θα διαιρέσουν την Συρία¨.

Μεγάλο ρίσκο για τον Ερντογάν

Δύο πηγές που μίλησαν στην εφημερίδα ανέφεραν πως οι Τούρκοι στρατιώτες προκειμένου να μπορέσουν να διασφαλίσουν την ασφάλεια σε περιοχές που βρίσκονται οι αντιπολιτευόμενοι και για να κρατήσουν μακριά από εκεί ομάδες που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα, ενδεχομένως θα προελάσουν προς τα ΒΔ της Συρίας.

Στο άρθρο υπάρχει το εξής σχόλιο: ¨Αυτό συνιστά μεγάλο ρίσκο για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν. Διότι η συμφωνία θα σημάνει πως οι εξωτερικές εγγυήτριες δυνάμεις, για πρώτη φορά για να πετύχουν ένα στόχο θα πάρουν ρίσκα.¨

¨Η Τουρκία θα καταλάβει την Ιντλίμπ¨

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο ρωσικός στρατός στηρίζει τον Άσαντ, ενώ μια πηγή που είναι κοντά στην ¨πολιτική αντιπολίτευση¨ ανέφερε πως ¨Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι πως η Τουρκία παίρνει μέρος στην προσπάθεια. Η Τουρκία θα καταλάβει την Ιντλίμπ, θα συστήσει εκεί μια ασφαλή περιοχή και θα αποκρούσει την Αλ Κάιντα¨.

Ενώ μια άλλη πηγή ανέφερε πως οι Τούρκοι στρατιώτες βρίσκονται ακόμη στην συνοριακή περιοχή και πλησίον της Ιντλίμπ. http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.