Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ...!!! ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ...!!!

Την ετοιμότητά τους απέδειξαν για μια ακόμη φορά οι εθνοφύλακές μας στη Θράκη, σε άσκηση που πραγματοποιήθηκε πριν μια εβδομάδα. ...





Την ετοιμότητά τους απέδειξαν για μια ακόμη φορά οι εθνοφύλακές μας στη Θράκη, σε άσκηση που πραγματοποιήθηκε πριν μια εβδομάδα.







Συγκεκριμένα, το Δ΄ Σώμα Στρατού, με την 29 Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία, πραγματοποίησε την Κυριακή, 07 Μαΐου 2017, άσκηση Εθνοφυλάκων σε αντικείμενα αντιμετώπισης υβριδικών απειλών.




Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή Εθνοφυλάκων από τα Τάγματα Εθνοφυλακής Ροδόπης, Κομοτηνής, Σαπών, Ξάνθης, Νέστου και Εχίνου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής τους εκπαίδευσης.

Δείτε φωτογραφίες από τους εθνοφύλακές μας την ώρα της άσκησης και δώστε προσοχή στον εθνοφύλακα που βρήκε αυτοσχέδια παραλλαγή για το Ι.Χ. του.

Όταν το ηθικό είναι υψηλό, όταν οι πολίτες-οπλίτες αισθάνονται ότι υπάρχει πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν θα τους προδώσει, τότε πραγματικά όλοι είναι πρόθυμοι να κάνουν το καθήκον τους στην πατρίδα, γιατί το καθήκον στην πατρίδα είναι καθήκον πρωτίστως προς τους εαυτούς μας.

Δείτε φωτογραφίες:


«Μαθαίνουμε» και μερικές «πατέντες» από τα μέτωπα της Συρίας, όπως πώς το αγροτικό γίνεται φονικό όπλο.



Αυτοσχέδιο καμουφλάζ από τον Εθνοφύλακα στο αυτοκίνητό του, με τον ίδιο να ποζάρει ακριβώς δίπλα.


tribune.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.