Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

"Φαίνεται πως υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός από την πλευρά της Χρυσής Αυγής" σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ν...

Βούτσης: Η ΚΟ της Χρυσής Αυγής δεν θα συμμετάσχει στις Επιτροπές για το πολυνομοσχέδιο - ΒΙΝΤΕΟ






"Φαίνεται πως υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός από την πλευρά της Χρυσής Αυγής" σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Νίκου Δένδια νωρίτερα στη Βουλή και τόνισε ότι επί του προκειμένου και με όρους πολιτικούς, η παράταξη της Χρυσής Αυγής έχει συλλογική ευθύνη γι' αυτή τη συμπεριφορά.




Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι κατόπιν αυτών είναι εντελώς απαραίτητο, "πέραν της παραπομπής του κ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής να μη συμμετάσχει στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο".

«Έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι δια της αυτοδικίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίες, άρα προληπτικά η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το νομοσχέδιο», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.