Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΕΓΙΝΕ... ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΑ! ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΒΟΥΤΥΞΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Στα «μανταλάκια» για μία τηλεόραση έχει βγει συνδικαλιστής σωματείου των εργαζομένων σε νοσοκομείο της Πάτρας. Ο ...εργαζόμενος και ...





Στα «μανταλάκια» για μία τηλεόραση έχει βγει συνδικαλιστής σωματείου των εργαζομένων σε νοσοκομείο της Πάτρας. Ο ...εργαζόμενος και με γνωστό παρελθόν σε ότι αφορά τη σχέση του με το ίδιο όφελος πιάστηκε στα πράσα να προσπαθεί να “απαλλοτριώσει” συσκευή τηλεόρασης την οποία είχε προμηθευτεί από γνωστή επιχείρηση προκειμένου όπως ανέφερε να την τοποθετήσει σε χώρο εργασίας για να σπάει η μονοτονία των συναδέλφων του.




Ωστόσο η τηλεόραση δεν πήγε και δεν τοποθετήθηκε ποτέ στο συγκεκριμένο χώρο. Η προσπάθεια απαλλοτρίωσης της συσκευής έγινε αντιληπτή όταν ο «δωρητής» πέρασε από τον χώρο που ήταν να τοποθετηθεί και έκπληκτός διαπίστωσε πως δεν είχε μεταφερθεί εκεί ποτέ.

Στη συνέχεια αναζήτησε μαζί με κάποιους από τους συναδέλφους του τον συνδικαλιστή ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ενεργώντας πονηρά την είχε επι ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό του και την περιέφερε ελπίζοντας πως κανένας δεν θα την αναζητήσει και ότι στο τέλος θα γίνει δική του.

Στην υπόθεση υπάρχει και ουρά, καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός της προσπάθειας να καρπωθεί ο συνδικαλιστή την συσκευή της τηλεόρασης, αλλά και το γεγονός πως την προμηθεύτηκε με διαδικασίες οι οποίες είναι αντίθετες στην προσπάθεια που έκανε την ίδια χρονική περίοδο ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Κ. Πετρόπουλος έθετε θέμα απομάκρυνσης από τους χώρους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων όσων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ασθενείς και συνοδούς και να τους πλασάρουν έναντι ενοικίου τηλεοράσεις, αναπαυτικές πολυθρόνες ακόμα και σεντόνια.


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.