Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΑΜΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

την φωτογραφία που ακολουθεί έχουμε την χαρά και την εξαιρετική τιμή να σας παρουσιάσουμε τους Αστυνομικούς της Ε.Κ.Α.Μ. που κατέκτησαν...






την φωτογραφία που ακολουθεί έχουμε την χαρά και την εξαιρετική τιμή να σας παρουσιάσουμε τους Αστυνομικούς της Ε.Κ.Α.Μ. που κατέκτησαν μία θέση στην κορυφή των καλύτερων Ειδικών Δυνάμεων του κόσμου.







Το Policenet.gr εύχεται θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που απέδειξαν και πάλι πόσο ετοιμοπόλεμοι και επιχειρησιακά άρτιοι είναι οι υπηρετούντες στις Ειδικές Δυνάμεις του Σώματος



Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν ομάδες 37 Ειδικών Μονάδων από 17 χώρες (Αίγυπτος, Αμερική, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Ιορδανία, Κίνα, Κουβέιτ, Λίβανος, Νότια Αφρική, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σουδάν, Ταϊλάνδη, Τσεχία, Τυνησία).

Οι ομάδες διαγωνίζονταν σε επτά διαφορετικά «στάδια - αγωνίσματα» δεξιοτήτων, όπου απαιτείται συνδυασμός ικανοτήτων στην αντοχή, τη δύναμη, την ταχύτητα, τη σκοπευτική ικανότητα, την ομαδική συνεργασία και την επιχειρησιακή τακτική.

Η Ε.Κ.Α.Μ. κατάφερε να καταταχθεί 3η σε δύο αγωνίσματα, ενώ στην συνολική βαθμολογία κατατάχθηκε 5η.





policenet

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.