Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ: ΚΑΝΟΥΝ... ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΕ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΜΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΕΡ!

Δεν είναι πως δεν ξέρουμε τι είδους ρόλο έπαιζε και παίζει το κουκουέ το κόμμα σου λαέ, αλλά σου ανεβαίνει και το αίμα στο κεφάλι με ...





Δεν είναι πως δεν ξέρουμε τι είδους ρόλο έπαιζε και παίζει το κουκουέ το κόμμα σου λαέ, αλλά σου ανεβαίνει και το αίμα στο κεφάλι με αυτά που βλέπεις. Οι κουκουέδες που ξελαρυγγιάζονται να φωνάζουν "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" μια χαρά συνεργάζονταν μαζί τους επί γερμανικής κατοχής, όπως συνεργάζονταν και με τους Εγγλέζους, τους οποίους μέχρι σήμερα βρίζουν γιατί δεν τους συμπαραστάθηκαν στο αιματοκύλισμα της Πατρίδας ΜΑΣ. Διαβάστε λοιπόν και μόνοι σας την είδηση από την ΕΡΤ:



"Ιστορικό περίπατο στη γέφυρα των Δικαίων, την οποία το 1943 είχε ανατινάξει το 81ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ σε συνεργασία με Αμερικανούς σαμποτέρ, αποκόβοντας την τροφοδοσία της πολεμικής βιομηχανίας των Ναζί με χρώμιο από την Τουρκία, διοργανώνει την Κυριακή 28 Μαΐου η οργάνωση της ΚΝΕ Ορεστιάδας.
Ο περίπατος πραγματοποιείται στο πλαίσιο απόδοσης τιμής στα πρόσωπα και τα γεγονότα του αντιφασιστικού αγώνα. Τους επισκέπτες θα συνοδεύει και αντιπροσωπεία του παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Διδυμότειχου και Ορεστιάδας. Η επίσκεψη στη γέφυρα των Δικαίων είναι προγραμματισμένη στις 7 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.