Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΓΚΟΛΑ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΛ@ΣΕ Ο ΝΤΑΝΟΣ» ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΑΣΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ... ΚΟΙΝΟΥ!

«Το θεωρώ αδιανόητο τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην Ελλάδα να είναι οι παίκτες του Survivor, ενώ υπάρχουν οικογένειες που πεινούν και π...





«Το θεωρώ αδιανόητο τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην Ελλάδα να είναι οι παίκτες του Survivor, ενώ υπάρχουν οικογένειες που πεινούν και που μένουν στα παγκάκια».




Στο Survivor και τον Γιώργο Αγγελόπουλο αναφέρθηκε ο αρχηγός του ΟΦΗ, ο Κώστας Κιάσσος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Για μια μπάλα ζούμε” του Sport 24 Radio 103.3 και τους Δημήτρη Σαμόλη, Αλέξη Βιρβίλη και Βασίλη Τεμπέλη.


«Ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Δεν έχουμε ανάγκη τους οπαδούς να σκοτώνονται, να μαχαιρώνονται και να βγάζουν πιστόλια. Έχουμε καταντήσει Αγκόλα… Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα. Το θεωρώ αδιανόητο τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην Ελλάδα να είναι οι παίκτες του Survivor, ενώ υπάρχουν οικογένειες που πεινούν και που μένουν στα παγκάκια. Εμείς ασχολούμαστε με τη βία και για το ότι έκλ…ε ο Ντάνος. Είναι τραγικό αυτό που παρουσιάζουμε ως λαός. Πρέπει να μπούμε στο δρόμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.