Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...!! Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΚΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΠΗΡΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ...!!!

Δεν έχει ξαναγίνει! Απίστευτα περιστατικά σε επίσημο αγώνα ελληνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας με διαιτητή και βοηθό να γίνονται… π...








Δεν έχει ξαναγίνει! Απίστευτα περιστατικά σε επίσημο αγώνα ελληνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας με διαιτητή και βοηθό να γίνονται… ποδοσφαιριστές και φίλαθλο να γίνεται επόπτης!




To ερέθισμα για να ψάξουμε αυτή την υπόθεση ήρθε από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Όσα τρελά όμως κι αν έχουμε παρακολουθήσει κατά καιρούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι συνέβη όντως κάτι τέτοιο. Τον διαιτητή ενός αγώνα να αγωνίζεται με τη μία ομάδα επειδή έπαιζε με μόλις εννιά παίκτες! Λες, δεν μπορεί να συνέβη… Κι όμως, δεν έγινε μόνο αυτό, αλλά ένα περιστατικό που ξεπερνάει κάθε νοσηρή φαντασία. Που θα έκανε ακόμη και τον… Φώσκολο να ντρέπεται για τα σενάρια που έχει γράψει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Για την τελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Πέλλας ο 3ος στη βαθμολογία Εθνικός Γιαννιτσών, φιλοξένησε το περασμένο Σάββατο (13/5) τον προτελευταίο και υποβιβασμένο Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου, από το ομώνυμο μικρό χωριό της Πέλλας. Παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά κι εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν κατάφεραν όχι απλά αποστολή να βγάλουν, αλλά ούτε καν ενδεκάδα να συμπληρώσουν, κατεβαίνοντας με μόλις εννιά παίκτες! Από αυτούς μάλιστα μόνο ο ένας -ο τερματοφύλακας- ήταν μεγάλος και οι άλλοι οχτώ πιτσιρικάδες, σχεδόν όλοι ανήλικοι (14χρονοι και 15χρονοι μεταξύ άλλων)…

Η διαφορά δυναμικότητας δεδομένα ήταν πολύ μεγάλη κι αυτό φάνηκε από το δείκτη του σκορ στο 17′, το οποίο ήταν ήδη 4-0! Και κάπου εδώ αρχίζουν τα… όργανα, όπως μας αφηγούνται αυτόπτες μάρτυρες. Αρχικά ξεκίνησαν κάποιοι να παροτρύνουν τον διαιτητή να λήξει νωρίτερα το ημίχρονο, καθώς το παιχνίδι είχε χάσει το όποιο -ελάχιστο ούτως ή άλλως- ενδιαφέρον του. Αντ’ αυτού όμως άρχισαν να συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα, καθώς ο διαιτητής άλλαζε πάσες με την ομάδα του Αρσενίου!




Σε εκείνο το σημείο και παρ’ ό,τι από τη γηπεδούχο ομάδα είχαν τη διάθεση να τελειώσει νωρίτερα ο αγώνας ώστε να μην διασυρθεί ο αντίπαλός τους, ξεκίνησαν κάποιοι να… ξεφωνίζουν τον διαιτητή, μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως περίπου στο 30′ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Εκεί οι ιθύνοντες του Εθνικού Γιαννιτσών ρώτησαν τον ρέφερι αν μπορούσε να κλείσει το φύλλο αγώνα και να τελείωσε εκεί το ματς. Πρόθεσή τους εξάλλου ήταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τελειώσει κανονικά το παιχνίδι, για να μην τιμωρηθεί με κάποια μεγάλη αφαίρεση βαθμών ο αντίπαλός τους. Παρ’ όλα αυτά εισέπραξαν αρνητική απάντηση…

Κάπως έτσι αποφάσισαν να κάνουν fair play στην επανάληψη και να βγάλουν κι εκείνοι δύο παίκτες τους, για να παίξουν με εννιά! Εννιά εναντίον εννιά λοιπόν, ή μάλλον… εναντίον δέκα (!) για ένα μικρό διάστημα, καθώς όσα θα ακολουθήσουν μοιάζουν με ανέκδοτο και σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπουν σε αληθινή ιστορία.

Κι αυτό γιατί με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο διαιτητής όχι απλά άλλαζε πασούλες με τους φιλοξενούμενους, αλλά αγωνιζόταν και… με τη βούλα για τη δική τους ομάδας, μόνο που συνέχιζε να φοράει την πράσινη στολή του! Στο 50′ βέβαια ο τερματοφύλακας του Αρσενίου βλέποντας τη φαρσοκωμωδία που εκτυλισσόταν, τα πήρε στο… κρανίο κι αποχώρησε. Κάποιος άλλος πήρε τη θέση του κι έτσι οι δύο ομάδες ήταν εκ νέου ισάριθμες. Και πάλι όμως, η συνέχεια είναι ακόμη πιο «τρελή» απ’ όσα έχετε διαβάσει.

Ήδη εξάλλου οι ιθύνοντες των γηπεδούχων είχαν αρχίσει να φωνάζουν στον διαιτητή ότι ξεφτιλίζεται και φυσικά ήταν έντονα εκνευρισμένοι παρ’ ό,τι δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος για το ματς. Μετά από 10 λεπτά ωστόσο στην επανάληψη ένας φίλαθλος του Εθνικού Γιαννιτσών ρώτησε τον επόπτη να μπει κι εκείνος να παίξει. Και η απάντηση που εισέπραξε; Έλα να πάρεις το σημαιάκι για να αγωνιστώ εγώ! Έτσι κι έγινε… Πλέον οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα και οι γηπεδούχοι με εννιά! Έπειτα από λίγο δε, η ομάδα του Αρσενίου σκόραρε μετά από κάθετη ασίστ του διαιτητή, με τον παίκτη όμως που πήρε τη μπάλα να είναι σε εμφανή θέση οφ σάιντ, το οποίο δεν υπέδειξε ο φίλαθλος-επόπτης! Βέβαια ήδη φίλαθλοι, περί τους 20 που βρίσκονταν στο γήπεδο, είχαν αρχίσει να βγάζουν βίντεο και γι’ αυτό από τον Εθνικό καλούσαν τον διαιτητή να λήξει το παιχνίδι για να μην ξεφτιλιστεί περισσότερο το παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά η φαρσοκωμωδία συνεχιζόταν κανονικά. Περίπου στο 67′ ο Εθνικός έβαλε και πέμπτο γκολ και κάπου εκεί το παιχνίδι έληξε. Από τον πάγκο των Γιαννιτσών ωστόσο, και με όσα είχαν προηγηθεί, φέρεται να μην είχαν αντιληφθεί ότι όντως είχαν δεχτεί γκολ από ένα τέτοιο συνονθύλευμα. Όταν άκουσαν από τον διαιτητή να λέει το σκορ 5-1, έγιναν έξαλλοι κι ο ίδιος έκλεισε τελικά το φύλλο αγώνα με σκορ 5-0, όπως έμεινε επίσημα στα πρακτικά!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι παρατηρητής διαιτησίας δεν υπήρξε στο ματς, καθώς δεν ορίστηκε από την Ένωση λόγω του ότι ήταν αδιάφορο, ώστε να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας. Για… κλου αυτής της υπέροχης ιστορίας, θα καταγράψουμε την ατάκα του διαιτητή προς τους ανθρώπους του Εθνικών Γιαννιτσών στο φινάλε. «Όλα καλά έτσι…», εννοώντας προφανώς ότι δεν χρειαζόταν να βγει κάτι προς τα έξω.



Πηγή: sdna

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.