Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ... Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ - ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΑΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...!!!

Είναι πραγματικά τόσο μεγάλος ή είναι ζήτημα... οπτικής γωνίας; Ο αμερικανικός βουβαλοβάτραχος είναι ένα από τα πιο ογκώδη είδη β...








Είναι πραγματικά τόσο μεγάλος ή είναι ζήτημα... οπτικής γωνίας;

Ο αμερικανικός βουβαλοβάτραχος είναι ένα από τα πιο ογκώδη είδη βατράχων, που χαρακτηρίζεται από αρκετά επιθετική συμπεριφορά και δυνατό κόασμα. Αυτές οι ιδιότητες μπορεί να μοιάζουν ακίνδυνες στα μικρότερα δείγματα του είδους, τι γίνεται όμως όταν έχουμε να κάνουμε με έναν βάτραχο... «γκοτζίλα»;




Αν και τα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας βατράχων φτάνουν τα πολλά εκατοστά σε μήκος, οι φωτογραφίες ενός βουβαλοβάτραχου που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες έχουν προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των χρηστών, με άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι προϊόν photoshop και άλλους να πιστεύουν ότι αυτό το τεράστιο πλάσμα αιχμαλωτίστηκε πραγματικά στο Τέξας.


Σύμφωνα με τον κυνηγό που ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, το μοναδικό αυτό αμφίβιο αιχμαλωτίστηκε σε μια λίμνη κοντά στην πόλη Μπέιτσβιλ και ζύγιζε πάνω από 6 κιλά.

Αν και η αλήθεια μπορεί να είναι αρκετά πιο απλή, και ο τεράστιος βάτραχος να εμφανίζεται τόσο μακρύς λόγω της οπτικής γωνίας από την οποία έχει ληφθεί η φωτογραφία, το σίγουρο είναι πως ο κόσμος του Ίντερνετ δεν χάνει ευκαιρία να τσακωθεί ακόμα και για τα πιο απλά θέματα, όπως ένα φόρεμα με παράξενο χρώμα ή ένα ασυνήθιστο βατραχάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.