Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ!

Σάλος έχει προκληθεί από την απαράδεκτη ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη κατά του Γιάννη Στουρνάρα, μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Λου...




Σάλος έχει προκληθεί από την απαράδεκτη ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη κατά του Γιάννη Στουρνάρα, μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ...!!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Μάλιστα, δύο παρατάξεις της ΕΣΗΕΑ ζητούν την καθαίρεση του από την θέση του ειδικού γραμματεία της Ενωσης.





Η ανακοίνωση της παράταξης «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι»:

«Είναι θλιβερό και αποκρουστικό ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης να επικροτεί την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του Λ. Παπαδήμου. Προφανώς ο κ. Φιλιππάκης θέλοντας να παραστήσει τον «επαναστάτη» έχει «ξεχάσει» ότι σήμερα το πολίτευμα στη χώρα μας είναι η Δημοκρατία και στη Δημοκρατία τέτοιες δηλώσεις μίσους δεν έχουν καμία θέση. Ξεχνάει ακόμη ο προκλητικός κος Φιλιππακης, πως οι δημοσιογράφοι Παύλος Μπακογιάννης και Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκαν από τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν γνωρίζει άραγε ότι δεκάδες συνάδελφοι μας δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιηθεί και απειληθεί; Αν αυτή η δήλωση δεν είναι… «απώλεια μνήμης» είναι όνειδος γι αυτόν και την απερχόμενη πλειοψηφία του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, 27/5/2017».

Ανακοίνωση από Ανοιχτά ΜΜΕ-Νέα αρχή

«Στη διαδικτυακή εποχή μας οι αναρτήσεις στα social media, ιδιαίτερα ανθρώπων που κατέχουν δημόσιες θέσεις, όπως είναι και οι συνδικαλιστικές θέσεις και αξιώματα, επέχουν θέση αρθρογραφίας.



Τούτου δοθέντος η προχθεσινή ανάρτηση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και Ειδικού Γραμματέα Γ. Φιλιππάκη στο Facebook, με την οποία επέχαιρε για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λ. Παπαδήμου και, παράλληλα, καλούσε σε βίαιες και εγκληματικές ενέργειες και εναντίον άλλων δημόσιων προσώπων, προξένησε κατάπληξη και οργή.

Καλούμε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει δημόσια τον Γ. Φιλιππάκη και, παρότι είμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές, να τον καθαιρέσει πάραυτα από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.

Η εξέταση της περαιτέρω θέσης του στην Ένωση, ας αφεθεί στην επόμενη διοίκηση.

Για την Προσωρινή Επιτροπή

Σίσσυ Αλωνιστιώτου, Νίκος Αμανίτης, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Μαρία Γεωργίου Ηλίας Κανέλλης, Μαρία Κοζάκου, Νόνη Καραγιάννη, Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, Ξένια Κουναλάκη Μιχάλης Κυριακίδης, Πάσχος Μανδραβέλης, Αντώνης Πανούτσος, Πάνος Παπαδόπουλος, Τέτα Παπαδοπούλου, Σήφης Πολυμίλης, Πέτρος Παπασαραντόπουλος, Τάκης Σπηλιόπουλος, Κώστας Τσαούσης, Κική Τσιλιγγερίδου, Δημήτρης Χατζηδημητρίου».


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.