Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ... ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!

Να το σκάσει από την Ελλάδα φιλοδοξούσε ένας από τους δυο Αλβανούς κακοποιούς που λήστεψαν με την χρήση βίας μια ηλικιωμένη στην Πέλλα...

Λήστεψε ηλικιωμένη και προσπάθησε να φύγει στην Αλβανία






Να το σκάσει από την Ελλάδα φιλοδοξούσε ένας από τους δυο Αλβανούς κακοποιούς που λήστεψαν με την χρήση βίας μια ηλικιωμένη στην Πέλλα τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά η οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε στη σύλληψή του λίγο πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης!




Ο 32χρονος αλλοδαπός, μαζί με έναν 22χρονο ομοεθνή του που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, διέρρηξαν το κτίριο στο οποίο στεγάζονται το σπίτι και το κατάστημα της 77χρονης γυναίκας και άρπαξαν 20 ευρώ, μία τηλεόραση και διάφορα άλλα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ένα στρατιωτικό ξίφος! Η ηλικιωμένη τους πήρε είδηση, αλλά ο 32χρονος την ακινητοποίησε χτυπώντας την και διέφυγε μαζί με τον συνεργό του.

Τα ίχνη των κακοποιών χάθηκαν προσωρινά, ωστόσο η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων μετά την ενημέρωσή τους για τη ληστεία από την Ασφάλεια Γιαννιτσών, έφερε αποτελέσματα. Το απόγευμα της Δευτέρας, άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 32χρονο πριν διαφύγει και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και τα κλοπιμαία που ήταν κρυμμένα σε μια περιοχή της Πέλλας και σε ένα χώρο που χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός στην Θεσσαλονίκη και αποδόθηκαν στην 77χρονη. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών που του άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 22χρονου και την εξιχνίαση τυχόν άλλων παρανομιών στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.