Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΟΛΑΣΗ», ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΚΑΙ... ΔΩΩΩΣΕ! ΤΑ ΣΠΑΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Το πάρτι οργάνωσε η πάμπλουτη οικογένεια του Λιβάνου, Ζέιν, για να γιορτάσει τη βάπτιση της μικρής Τατιάνας Η εικόνα ενός γαλαζοαίματο...





Το πάρτι οργάνωσε η πάμπλουτη οικογένεια του Λιβάνου, Ζέιν, για να γιορτάσει τη βάπτιση της μικρής Τατιάνας

Η εικόνα ενός γαλαζοαίματου να χορεύει ζεϊμπέκικο δεν είναι και συνηθισμένη.Τουλάχιστον δεν βλέπει εύκολα το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που αποκαλύπτει σήμερα το protothema, βλέπουμε μια άλλη πλευρά του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.




Έχοντας έλθει σε τσακίρ κέφι, χορεύει ζεϊμπέκικο, με ξεκούμπωτο το πουκάμισο μέχρι το ύψος του στέρνου ενώ του χτυπάνε παλαμάκια.

Οι εικόνες αυτές είναι από το πάρτι που οργάνωσε η πάμπλουτη οικογένεια του Λιβάνου, Ζέιν για να γιορτάσει τη βάπτιση της μικρής Τατιάνας, πριν από περίπου είκοσι ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Πειραιώς.

Πρόκειται για το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο η κόρη του Ριάν και της Ράνα Ζέιν, Ταμάρα, καρπός του έρωτά της με τον Λεωνίδα Φωτεινόπουλο. Το πάρτι εκτιμάται ότι στοίχισε ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, με το σκηνικό να θυμίζει ζούγκλα, με ομοιώματα άγριων ζώων σε φυσικό μέγεθος, γεύσεις από τέσσερις κουζίνες, ενώ ο Αντώνης Ρέμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησαν για τους υψηλούς προσκεκλημένους, μερικά από τα πιο βαριά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου.

«Το μισό ΑΕΠ της χώρας είναι εδώ απόψε», είπε χαρακτηριστικά γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Όταν το κέφι άναψε, οι υψηλοί προσκεκλημένοι άφησαν στην άκρη το παχύ πορτοφόλι τους, τους τίτλους και τις τιμές και διασκέδασαν σαν κοινοί θνητοί. Μάλιστα τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπιασε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει την επιτυχία του “Μια νύχτα κόλαση”, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ σηκώθηκε και χόρεψε το βαρύ ζεϊμπέκικο, με την Ράνα Ζέιν, γιαγιά της μικρής Τατιάνας, να χτυπάει παλαμάκια μαζί με άλλους καλεσμένους του μυθικού όπως αποδείχθηκε πάρτι.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.