Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Βελιγράδι. Ο Ντους Σμαΐλι από τον Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα προστίθεται στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου που σκοτώθηκαν στη Συρία ...







Βελιγράδι.




Ο Ντους Σμαΐλι από τον Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα προστίθεται στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου που σκοτώθηκαν στη Συρία πολεμώντας στο πλευρό του Ισλαμικού κράτους, αναφέρει η σερβική ραδιοτηλεόραση επικαλούμενη τα ηλεκτρονικά μέσα της Πρίστινα.

Η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου έχει πληροφορίες σχετικά με το θάνατο ενός Αλβανού από το Κοσσυφοπέδιο στη Συρία, αλλά ανέφερε ότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.
Αυτό ανέφερε ο Βακί Κελάνι εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Ωστόσο, τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Πρίστινα σημειώνουν ότι ο Σμαΐλι σκοτώθηκε κατά την τρίτη φορά που πήγε στη Συρία, (πήγε το 2016).


Είχε ξαναπάει άλλες δύο φορές αρχής γενομένης από το 2013.




Όταν γύρισε το 2015 συνελήφθη, αλλά γρήγορα απελευθερώθηκε και λίγο αργότερα ξαναέφυγε να πολεμήσει με το Ισλαμικό κράτος.






Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Κοσσυφοπεδίου, εκατοντάδες Αλβανοί από την πρώην σερβική επαρχία έχουν ενταχθεί στις τάξεις της τρομοκρατικής ομάδας του ‘Ισλαμικού κράτους’. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν επιστρέψει στο Κοσσυφοπέδιο, ενώ έχει παραμείνει ένα μικρό μέρος, από τους φανατικούς ισλαμιστές, στα πεδία των μαχών.
(rts.rs)








The Hellenic Information Team

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.