Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ – ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση του ξαφνικού θανάτου της νεαρής ηθοποιού Μαίρης Τσώνη. Η μόλις...

Μαίρη Τσώνη: Τα αίτια θανάτου της – Τι είπε ο ιατροδικαστής






Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση του ξαφνικού θανάτου της νεαρής ηθοποιού Μαίρης Τσώνη.

Η μόλις 30 ετών Μαίρη Τσώνη βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα 9/5 σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.




Η κοπέλα φέρεται να κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ λέγοντας «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» και έδωσε μια διεύθυνση στα Εξάρχεια.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο διαμέρισμα βρήκαν την κοπέλα χωρίς αισθήσεις και δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό διαπιστώνοντας απλά το θάνατό της.

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της ηθοποιού ήταν αιφνίδιος. «Υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων αλλά ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι ήταν αυτό που τα προκάλεσε».

Τις επόμενες ημέρες θα βγουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Στην Κρήτη η κηδεία της ηθοποιού

Σύμφωνα με το zarpanews.gr το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι της Μαίρης Τσώνη, την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου Χανίων, όπου θα ψαλλεί η Εξόδιος ακολουθία.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Χορδακίου Ακρωτηρίου Χανίων. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 15:00. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.