Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ...!!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;; ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;; ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;; «ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΓΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ» ΑΠΙΣΤΕΥ...






ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;; ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;; ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;; «ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΓΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ» ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΚΑΙ... ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ!!!

Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του





Την παρέμβαση των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη για την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, όπου το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών, εκτοξεύει απειλές εναντίον του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, έγραψε στο Facebook: «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Όπως πληροφορείται το protothema.gr,. ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του.

Κατά πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να ασκήσουν δίωξη τόσο για την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, όσο και για τα υπόλοιπα απειλητικά μηνύματα εναντίον του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.