Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΣΕΦ....!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ: 87 - 78... ΣΤΟ FINAL 4 ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ!

Simply the best! Επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να γράψει μια νέα “χρυσή” σελίδα στην ιστορία του και να πάει για την 4η ευρωπα...





Simply the best! Επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να γράψει μια νέα “χρυσή” σελίδα στην ιστορία του και να πάει για την 4η ευρωπαϊκή του κούπα
- Ο Ολυμπιακός νίκησε μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές με 87-78 και πήρε την πρόκριση στο δέκατο Final 4 της ιστορίας του
- Ηγετική εμφάνιση από τον Βασίλη Σπανούλη με 22 πόντους – 14 πέτυχε ο Πρίντεζης - Σημαντικά καλάθια από Παπαππέτρου
- Στα ημιτελικά η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο remake του ημιτελικού της Μαδρίτης το 2015.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα





“Φέρε μας το ευρωπαϊκό, θρύλε ολέ, σε αγαπώ”, φώναζαν οι περίπου 11.000 φίλοι που γέμισαν το ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός έκανε το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, επικρατώντας της Αναντολού Εφές με 87-78 και πήρε το τελευταίο “εισιτήριο” για το Final 4 της Euroleague.

Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” θα βρεθούν στην Πόλη -στην έκτη συμμετοχή τους σε φάιναλ φορ τις τελευταίες εννέα σεζόν και 10η στην ιστορία τους- εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, του Δημήτρη Ιτούδη, για να κυνηγήσουν την 4η ευρωπαϊκή τους κούπα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ο Βασίλης Σπανούλης. Ο “Kill Bill” έδειξε... τον δρόμο προς την Κωνσταντινούπολη, σημειώνοντας 22 πόντους (με 4/6 δίπ., 2/7 τρίπ., 8/11 βολ.) και έχοντας 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη και 10 κερδισμένα φάουλ σε 32'42'' συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης ο Γιώργος Πρίντεζης, με 14 πόντους, ενώ σημαντικά καλάθια έβαλε ο Παπαπέτρου, την ώρα που οι Τούρκοι προσπαθούσαν να κάνουν τη ζημιά.

Το ματς...
Η εκκίνηση του Ολυμπιακού ήταν δυναμική και... πειστική, έχοντας για ηγέτη τον φορμαρισμένο Σπανούλη (8 π.). Ο Οσμάν όμως ήταν εύστοχος από το τρίποντο και κοντά στη ρακέτα και δεν άφησε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν (14-11 με 7 δικούς του πόντους). Ο “Kill Bill” είχε τον τρόπο να... χαλάει τα αμυντικά πλάνα της Εφές, αφού πέρναγε για.. πλάκα τους αντιπάλους του, φτάνοντας τους 13 π. Η εμφάνιση των Πειραιωτών όμως δεν αποτυπώθηκε και στο σκορ, αφού οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν τα όποια αμυντικά προβλήματα υπήρχαν, πήραν πόντους από τον Ερτέλ και έφτασαν στο 25-21 του πρώτου δεκαλέπτου.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να “πληγώνουν” την ομάδα του Σφαιρόπουλου από το τρίποντο αλλά και μέσα στο “ζωγραφιστό” (έριξαν.. ξύλο και στην άμυνα τους) και πήραν για πρώτη φορά.. κεφάλι στο σκορ με 25-26. Η απουσία του Σανούλη από την 5άδα για να ξεκουραστεί είχε σαν αποτέλεσμα να φανούν οι Γουότερς και Γκριν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να δώσουν... γκάζι στην ομάδα τους. Οι παίκτες του Περάσοβιτς ανανέωσαν επιθέσεις, κέρδισαν αρκετές προσωπικές μονομαχίες, βρήκαν ρυθμό (ο... σούπερ Οσμάν έφτασε τους 11 π.) και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 4 (37-41). Η μοναδική κακή είδηση για τους φιλοξενούμενους, τα 3 φάουλ των σέντερ, Ντάνστον και Κερκ.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.