Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ 83ΧΡΟΝΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε χθες της ΕΜΑΚ ,με τη βοήθεια σκύλου- ανιχνευτή, αστυνομικών αλλά και εθελοντικών ομάδων διάσ...







Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε χθες της ΕΜΑΚ ,με τη βοήθεια σκύλου- ανιχνευτή, αστυνομικών αλλά και εθελοντικών ομάδων διάσωσης, δεν υπήρξε αποτέλεσμα στην αναζήτηση του ηλικιωμένου




Tρίτη ημέρα αγωνίας για την οικογένεια του 83χρονου ο οποίος εξαφανίστηκε το πρωί της Τρίτης όταν βγήκε για να μαζέψει χόρτα στο Παλαίκαστρο Σητείας και συγκεκριμένα στον οικισμό Αγκαθιάς.

Η οικογένεια ανησύχησε όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι στην συνηθισμένη ώρα και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε χθες της ΕΜΑΚ ,με τη βοήθεια σκύλου- ανιχνευτή, αστυνομικών αλλά και εθελοντικών ομάδων διάσωσης, δεν υπήρξε αποτέλεσμα στην αναζήτηση του ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις έρευνες χρησιμοποιήθηκε και ένα ιπτάμενο drone.

Και σήμερα Πέμπτη οι ίδιες δυνάμεις θα συνεχίζουν την προσπάθειες εντοπισμού του ηλικιωμένου με την ελπίδα ότι θα εντοπιστεί.

Αν και αρχικά κινήθηκαν κυρίως στο «στίγμα» που δόθηκε και στο οποίο εκτιμάται ότι κινήθηκε την ημέρα εξαφάνισης ο 83χρονος, σήμερα όσοι μετέχουν στην αναζήτηση «ανοίγουν» το πεδίο των ερευνών στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.