Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΑ ΡΩΣΙΑ... Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ 5 ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ...!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑ...







ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΤΕΓΝΑ!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΥΙ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!




Ο πρωθυπουργός της Γεωργίας, Γκιόργκι Κβιρικασβίλι, δήλωσε ότι η Γεωργία έχει όλα τα πρακτικά στοιχεία για την προετοιμασία ένταξη της, στο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με το Ria Novosti.

Η Γεωργία, για πρώτη φιλοξένησε τη Συνεδρίαση της Άνοιξης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ (26 έως 29 Μαΐου).

Είναι η πέμπτη περίπτωση στην ιστορία του ΝΑΤΟ που η Συνέλευση πραγματοποιεί τη σύνοδό της σε κράτος μη μέλος της Συμμαχίας.

«’Έχουμε φιλοξενήσει την εαρινή σύνοδο της ΚΣ του ΝΑΤΟ. Η Γεωργία έχει όλα τα πρακτικά εργαλεία για την προετοιμασία ένταξής της στο ΝΑΤΟ», έγραψε ο Κβιρικασβίλι στο Twitter.

Στις 29 Μαΐου η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ ενέκρινε μια σειρά μέτρων για την παροχή βοήθειας προς τη Γεωργία, στην ευρω-ατλαντική ενσωμάτωσή της.




Σε αυτά αναφέρεται ότι: το ΝΑΤΟ καλεί το γεωργιανό κοινοβούλιο και την κυβέρνηση για την ενίσχυση του ανεξάρτητου δικαστικού συστήματος, τη διατήρηση της ελευθερίας του λόγου στα μέσα ενημέρωσης, την εμβάθυνση του διαλόγου και την εξομάλυνση της έντασης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Συγχρόνως χαιρετίζει την επιθυμία της Γεωργίας να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, καθώς αναγνωρίζει την πρόοδο της γεωργιανής πλευράς όσον αφορά την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.

Η Μολδαβία απέλασε πέντε Ρώσους διπλωμάτες

Πέντε διπλωμάτες της ρωσικής πρεσβείας στο Κισινάου, κηρύχθηκαν ‘Persona non grata’.
Αυτό δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους στη πρωτεύουσα της Μολδαβίας, η εκπρόσωπος του

Υπουργείου Εξωτερικών και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης της Μολδαβίας, Άννα Σαμψών, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Tass. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες ούτε δημοσιοποίησε τα ονόματα των διπλωματών.

Η απόφαση για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών επιβεβαιώθηκε από το Ρώσο πρεσβευτή στη Μολδαβία, Φαρίτ Μουχαμέτσκι.
(bta.bg)
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.