Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένας νέος άνθρωπος, ο γνωστός στους συμπολίτες δικαστικός επιμελητής Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου έσβησε στα 52 του χρόνια, από ανακοπή ...





Ένας νέος άνθρωπος, ο γνωστός στους συμπολίτες δικαστικός επιμελητής Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου έσβησε στα 52 του χρόνια, από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί το Σάββατο 27/5/2017 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά, στο Β’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών, στη Λεύκα.

Ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ήταν δικαστικός επιμελητής του Εφετείου Πατρών και υπήρξε ένας άξιος οικογενειάρχης, σωστός και υπεύθυνος στη δουλειά του καθώς κι ένας άνθρωπος που διακρινόταν από απέραντη καλοσύνη και ευγένεια.




Η είδηση του θανάτου του λύπησε πολλούς μιας και είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Υπήρξε πατέρας δύο παιδιών. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης 25/5/2017.

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου και είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου είχε κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να πάρει εξιτήριο πηγαίνοντας στο σπίτι του, στην γυναίκα του και τα παιδιά του, πριν μόλις 2 μέρες.

Ωστόσο η χαμηλή πίεση και αιματοκρίτης του σε συνδυασμό με τη δύσπνοια τον οδήγησαν εκτάκτως και πάλι στο νοσοκομείο, στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου και υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η ανιψιά του Ελένη Βασιλοπούλου, δημοσιογράφος έγραψε συγκινημένη τα εξής λόγια για τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου:

Αγαπημένε μου… θείε, πατέρα στη θέση του πατέρα που δεν είχα… μου μιλούσες πάντα με τη γλώσσα της λογικής και με κατεύθυνες σε σωστές αποφάσεις…

σ αυτή την οικογένεια μεγαλώσαμε μαθαίνοντας αξίες αληθινές… Μαζί στα μεγάλα τραπέζια και τα γλέντια…. μαζί όμως και στον ανείπωτο πόνο, όπως τώρα με το χαμό σου…

Ο Ανδρέας σου είναι ένα υπερήφανο, πανέμορφο παλικάρι σαν εσένα, η Αναστασία σου είναι ένα υπέροχο, σπάνιο, χαρισματικό πλάσμα.

thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.