Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ...!!!! ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ... ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ 5000 ΕΥΡΩ ΛΥΤΡΑ...!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΧΟΥ: ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟ...







ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΧΟΥ: ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ... ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ .... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ...

Απίστευτο περιστατικό με παράνομη κράτηση και κακοποίηση ενός 27χρονου Πακιστανού από ομοεθνείς του, αποκαλύφθηκε στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.








Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Μαΐου, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας και της μικτής περιπολίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις άνδρες υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35, 30 και 22 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εκβίαση, παράνομη κατακράτηση και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι τρεις κατηγορούμενοι, μαζί με δύο ακόμα Πακιστανούς, που αναζητούνται, κρατούσαν σε ένα παράπηγμα τον 27χρονο ομοεθνή τους και τον χτυπούσαν ακόμα και με σκουπόξυλα ζητώντας του 5.000 για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Επίσης, του είχαν δώσει τηλεφωνική συσκευή και τον πίεζαν να καλέσει συγγενείς του στο Πακιστάν, για να τους αποστείλουν χρήματα προκειμένου να τον ελευθερώσουν.
Ο 27χρονος, όμως σύμφωνα με το patrastimes.gr, κατάφερε να καλέσει τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης (112), μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ΄ αυτοφώρω ένας άνδρας και να ελευθερωθεί ο 27χρονος.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας συνέλαβαν τον 35χρονο και τον 22χρονο που εμπλέκονταν στην υπόθεση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο συνεργών τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.