Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ 5 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ ΧΑΣΑΠΗ

Σε αποκαλύψεις που σοκάρουν και εγείρουν ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα των βρετανικών Αρχών, προέβη σήμερα η βρετανική εφημερ...






Σε αποκαλύψεις που σοκάρουν και εγείρουν ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα των βρετανικών Αρχών, προέβη σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Telegraph για τον μακελάρη του







Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι βρετανικές Αρχές ήταν εδώ και πέντε χρόνια ενημερωμένες για τη ριζοσπαστικοποίηση του Σαλμάν Αμπέντι που αιματοκύλισε το Μάντσεστερ.



Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαινόταν ότι οι Αρχές δεν ενημερώθηκαν ούτε μια, ούτε δύο, αλλά πέντε φορές για την αλλαγή στάσης του 22χρονου βομβιστή.


Ταυτόχρονα, οι μυστικές υπηρεσίες στη Μεγάλη Βρετανία φέρονται να γνώριζαν τις σχέσεις του πατέρα του βομβιστή αυτοκτονίας με ισλαμιστική ομάδα στη Λιβύη που ήταν απαγορευμένη στη Γηραιά Αλβιόνα.




Την ίδια στιγμή το BBC ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι οι δύο φίλοι του μακελάρη ήταν αυτοί που ξεχωριστά ο καθένας κάλεσαν την ειδική «κόκκινη γραμμή» της βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για να εκφράσουν την ανησυχία τους ότι στήριζε την τρομοκρατία.




Τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των χαμένων ευκαιριών των βρετανικών αρχών για ενημέρωση ως προς τη δράση του Αμπέντι ήταν ένας Αμερικανός αξιωματούχος. Είχε ενημερώσει ότι ακόμη και μέλη της οικογένειας του είχαν επικοινωνήσει με τη βρετανική αστυνομία και είχαν πει ότι ήταν «επικίνδυνος».


ΠΗΓΗ: TheTelegraph - ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.