Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ «ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ 4ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ... ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ ΣΚΥΛΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε προ ημερών ένα τετράχρονο κοριτσάκι και η μητέρα του στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων καθώς μια συνηθισμένη...





Εφιαλτικές στιγμές έζησε προ ημερών ένα τετράχρονο κοριτσάκι και η μητέρα του στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων καθώς μια συνηθισμένη βόλτα παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία.

Τι ακριβώς συνέβη; Ενώ η μητέρα περπατούσε με το ανήλικο παιδάκι της, ξαφνικά δέχθηκε άγρια επίθεση από μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κοριτσιού.




Ο σκύλος με μανία άρπαξε το παιδάκι από το δεξί χέρι με την μητέρα να προσπαθεί να αποτρέψει τα χειρότερα φωνάζοντας για βοήθεια τους περαστικούς. Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς με την πολύτιμη -όπως αποδείχθηκε- βοήθεια πολιτών απομακρύνθηκε το αδέσποτο ζώο.
Η έντρομη μητέρα ειδοποίησε τον σύζυγό της μεταφέροντας το παιδί τους στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, για να επουλωθούν οι πληγές και τα τραύματα που προκλήθηκαν από τα δαγκώματα του σκύλου.
Μάλιστα χρειάστηκε αρκετή ώρα ώστε το τραυματισμένο κοριτσάκι να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την επίθεση του άγριου ζώου.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ στο σημείο της επίθεσης κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν.
Είναι αδιανόητο γονείς με τα παιδιά τους να μην μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους, υπό το φόβο αδέσποτων ζώων που κυκλοφορούν ακόμα και στα πλέον κεντρικά σημεία του Αγρινίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, με τις καταγγελίες για επιθέσεις να έρχονται τελευταία με μορφή χιονοστιβάδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πάγιο αίτημα είναι η δημιουργία στέγης αδέσποτων ζώων στην περιοχή, ένα θέμα που όμως έχει κολλήσει…
Θα πρέπει άμεσα οι υπεύθυνοι να ενσκήψουν στο πρόβλημα πριν να είναι πολύ αργά, καθώς η παραπάνω ιστορία θα μπορούσε να έχει χειρότερη κατάληξη.


Πηγή: sinidisi.gr/tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.